KLEVERBERGH

naar een regeneratief landgoed

Crowdfunding

Klavertjes 4

Wil jij eigenaar worden van een klein stukje biologische landbouwgrond?

Eind 2022 hebben we met een groepje mensen landgoed de Kleverbergh overgenomen. Wat vroeger een steenfabriek was, veranderen we in een bloeiende plek met een biologische tuinderij, natuurinclusieve woningen en kleinschalige bedrijven; een regeneratief landgoed.

De familie van wie we het terrein kochten, bezat 25 hectare. Wij kochten de gebouwen en een klein deel van de landbouwgrond. ARK rewilding kocht de rest van de landbouwgrond, ruim 18 hectare. Zij maken van een deel natuurgebied en ze zijn genoodzaakt de rest, 7 hectare, te verkopen. Wij hebben nu eenmalig de kans om deze grond te kopen en in te zetten voor biologische landbouw. En nu hebben we jouw hulp nodig!

Na de aankoop en de start van de tuinderij, zijn onze zakken leeg. Daarnaast delen we het landgoed graag met jou en vele anderen! We starten binnenkort een crowdfunding waarin iedereen eigenaar kan worden van een stukje Kleverbergh!

Investeer mee
Iedereen die investeert (€1250,-, €2500,- €5000,- of een meervoud) ontvangt een certificaat van eigendom. Daarmee bewaak je dat dit stukje grond voor ‘eeuwig’ een plek is waar een positieve impact wordt gemaakt. We gaan er biologisch tuinieren met extra aandacht voor biodiversiteit en gezond voedsel. Als ongeveer 300 mensen meedoen, dan kunnen we de grond samen aankopen! De eerste stap waar jij ons mee kan helpen is om ons verhaal bekend te maken.

Er zijn drie manieren, waarop je ons kan helpen:
– Door dit nieuws te verspreiden en dat zo ons bereik groeit met onze doelgroep (jij:)). Iedere like of reactie vergroot ons netwerk. Volg ons op de socials en/of schrijf je in op de nieuwsbrief.
– Als je nu al weet dat je mee wilt investeren en mede-eigenaar wilt worden, laat het ons weten! We zijn druk bezig mooie beloningen te bedenken, daar informeren we je met een latere mail over. Maar als je ons wilt steunen, ongeacht de beloning, dan krijgen we vleugels!
– Verbind ons aan iemand in je netwerk die hier meer over zou willen weten. Pers, belangenkringen, etc zijn ook van harte welkom.

We begrijpen dat er naast connecten op de socials en investeren met geld, nog andere manieren zijn om de ontwikkelingen op de Kleverbergh te steunen. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van meewerkdagen, inspirerende activiteiten en vernieuwende ontwikkelingen.

Meer informatie
We begrijpen dat er nog heel veel meer informatie te vertellen is. We vertellen je er graag meer over. Ook vinden we het hartstikke leuk je rond te leiden! Meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan de homepage voor updates of mail je vraag naar: contact@kleverbergh.nl